COLLECTIVE HAVN: here we go again! Boek uw afspraak via info@collective.be of 050/34 31 18.

 

Dit voorjaar huurden we 4 maanden lang de Antwerpse Havn Church, een oude Noorse zeemanskerk.  We organiseerden er onze eerste Collective Havn: een tijdelijke showroom van 800m2, waar we de nieuwigheden van al onze merken toonden.

We hebben er alleen maar goede herinneringen aan: bezoekers die blij waren om inspiratie te komen opdoen, vele klanten die uitgebreid te tijd namen om bij te praten en fabrikanten die dankbaar waren voor het initiatief.

Dat smaakte dus naar meer… Daarom wagen we graag nog eens de sprong, met nieuwe producten, van al onze merken, in een frisse en volledig nieuwe setting.  Het is een uitgelezen kans om veel nieuws te ontdekken, ook voor wie ons in het voorjaar al bezocht.

Waarom u zeker langs moet komen

 

Milano Design Week gemist?  Bij ons ziet u toch de nieuwigheden, en meer.

Paola Lenti: we tonen zowel indoor, outdoor, als stukken uit de nieuwe Eres-collectie

Acerbis: stijlvolle klassiekers die terug helemaal aansluiten bij deze tijdsgeest.  Ook de Creso tafel in travertin (die op veel enthousiasme kon rekenen van de bezoekers tijdens Milano Design Week) staat in Collective Havn.

Pedrali: te zien in een kleurrijke office-setting

MDF Italia: altijd even stijlvol, zowel voor outdoor als indoor

DCW Editions en Vibia: een ruime selectie van alle nieuwigheden

Tom Dixon: we tonen meubilair, verlichting en accessoires.

BuzziSpace: de aanpalende kantoren kregen een opfrisbeurt: de ruimtes werden anders ingevuld en bieden een schat aan inspiratie voor kantoorinrichters.

Zien we u in Collective Havn?

We hopen dus om jullie terug talrijk te mogen verwelkomen.

Net zoals de vorige keer is Collective Havn enkel toegankelijk na afspraak, en alleen voor mensen uit het professioneel circuit.

Wil u het graag zelf komen bekijken?  U bent van harte welkom!  Een afspraak maken kan telefonisch op 050/34 31 18 of per mail op info@collective.be.

Newsletter

In onze newsletters delen we insights en interessante informatie over onze brands. Schrijf in en blijf op de hoogte.

Schrijf in op onze newsletter.