Collective

Meet our team.

We laten u kennismaken en vertellen u wie we zijn en wat ons boeit.

Al is dat eigenlijk allemaal niet zo belangrijk. We willen vooral van u horen wie u bent en wat we voor u kunnen doen.

Wat doet Collective ?

Dat is niet zo in 1-2-3 uit te leggen. We doen namelijk heel veel dingen achter de schermen die wél het verschil maken en dus belangrijk zijn. In een notendop: Collective is exclusief agent voor 11 mooie meubel- en verlichtingsmerken.  Ons werkterrein is België en Luxemburg. Voor die regio zijn wij de hoofdverdeler voor onze 11 merken.

Waarom gaat een merk in zee met Collective?

Wij zijn de ogen en de oren van het merk in onze regio. We houden de vinger aan de pols, kennen de markt en zorgen ervoor dat een merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigd wordt. Bovendien  bieden we een hele resem diensten en knowhow aan die verkoopondersteunend werken. Ons doel is om onze merken sterker te maken en te laten groeien.  

Waarvoor kunnen architecten en voorschrijvers bij ons terecht?

Een helpende hand is altijd meegenomen. Wie in de voorbereidingsfase van een project zit, heeft duizend-en-een dingen om rekening mee te houden. Voor voorschrijvers die een van onze brands in hun project integreren, willen we een klankbord en een hulplijn zijn. Op onze services-pagina leggen we dit uitgebreid uit.   

Wat maakt ons uniek?

We weten niet of we uniek zijn. Maar we proberen het wel te zijn. Door onszelf elke dag in vraag te stellen en te kijken waar we beter kunnen doen. Door in te zetten op nieuwe manieren van communiceren. Door onze ogen open te houden voor wat er gaande is in de wereld en te proberen om die grote evolutie een stukje mee te nemen in ons klein verhaal. Dat is work in progress. We zijn er ons van bewust hoe hard dat nodig is. Dat maakt ons uniek.

Komt U bij ons op de koffie?

Wij hebben u verteld wie wij zijn en wat we doen.  Brengt het u op ideeën over hoe we u kunnen helpen?  Maakt niet uit welke reden voor u belangrijk is om bij ons op bezoek te komen.  U bent welkom.

Laat ons weten wanneer dat voor u het beste past, dan maken we tijd.