B2B?

Professioneel bezig met interieur?  We ondersteunen U graag zo goed mogelijk.

Als U onze brands intekent in uw projecten, dan proberen we U daar zo goed als mogelijk bij te helpen.  Met productinfo, een overzicht van de modellen die het best matchen met de projectcriteria, akoestisch of lichtadvies, een staal van het door U voorgesteld materiaal, of andere hulp waar U op dit moment behoefte aan heeft.

Laat ons weten wat we voor U kunnen doen.

Productinformatie

Alles begint met goede productkennis. De informatie die u als professional nodig hebt, is soms zo specifiek dat het handig is als iemand daarbij kan helpen.

Misschien moet u voor een project meubels of verlichtingselementen kiezen die aan bepaalde vereisten voldoen? We maken dat eenvoudiger door voor u al een eerste selectie door te voeren bij onze brands. Past een zitmeubel in het budget? Voldoet een stoel aan de gevraagde duurzaamheidsnorm? Welke verlichtingsarmatuur past het beste in het concept? Wij weten het.

We luisteren naar u en proberen aan de hand van uw verhaal en vereisten een pakket samen te stellen waarmee u goed geïnformeerd uw klant kunt overtuigen.

Bel gerust en vertel wat u nodig hebt. Of vul dit formulier in en dan bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen.

Stel uw vraag

Lichtadvies

Om een project te doen slagen, is het van cruciaal belang dat ook de verlichting helemaal goed zit. Het juiste licht kiezen vraagt technische kennis. Wij helpen u daar graag bij. We adviseren u over de lichttemperatuur en -sterkte van de armaturen van onze verlichtingsbrands en zorgen zo dat het plaatje klopt. Werkt u aan een complexer project en heeft u uitgebreid advies nodig? Dan bekijken wij of we u, afhankelijk van het project, een lichtstudie kunnen bezorgen.

We horen graag hoe we u kunnen helpen. Bel ons, of, als u graag alles eerst overzichtelijk op een rijtje zet, kunt u onderstaand formulier invullen.  

Stel uw vraag

Akoestisch advies

Een goede ruimte-akoestiek is belangrijk. Akoestische problemen oplossen of voorkomen is een vak op zich.

Ons team heeft de ervaring en knowhow in huis om de oorzaak van het akoestische probleem te bepalen, en bekijkt samen met u of en hoe het kan worden opgelost.

Richt u een kantoor, vergaderzaal, of restaurant in en wilt u zeker zijn dat de akoestiek zal kloppen? Doe een beroep op de expertise en het advies van onze mensen. Blijkt na de inrichting van een vergaderruimte dat nagalm een serene werksfeer in de weg staat? Dan bekijken wij voor u hoe dat kan worden opgelost.

Meer over weten? Bezorg ons deze fiche zo volledig mogelijk ingevuld terug. Of bel ons, dan leggen we u uit hoe het werkt.

Stel uw vraag

Stalen en mock ups

Nood aan een stof- of materiaalstaal?  

Hebt u voor een van uw projecten een mock-up van een stoel of lamp nodig?

Laat het ons weten en waarom. Wij bekijken hoe we u het best kunnen helpen.

Komt U bij ons op de koffie?

Wij hebben u verteld wie wij zijn en wat we doen.  Brengt het u op ideeën over hoe we u kunnen helpen?  Maakt niet uit welke reden voor u belangrijk is om bij ons op bezoek te komen.  U bent welkom.

Laat ons weten wanneer dat voor u het beste past, dan maken we tijd.