"BuzziBracks, a room within a room" door Alain Gilles voor BuzziSpace

 

BuzziBracks biedt een flexibele oplossing in een tijd van new ways of working. 
De steeds u-vormige structuur van de Bracks kan in een open-space kantoor ontelbare composities vormen, al dan niet onderling gecombineerd. Vandaag definiëren twee Buzzibracks een vergaderruimte. Wanneer de open-space evolueert, kunnen ze ingezet worden als focuswerkplek, vormen ze een schild voor een breakout zone of worden ze ingezet als meeting zone. Bracks biedt zijn gebruiker de kans om micro-omgevingen te creëeren.  

De U-vormige structuur van de BuzziBracks bestaat in 3 hoogtes: Medium 151cm - High 188,5cm - Extra High 226cm.  Twee verschillende dieptes: 120 (niet voor Extra High) en 150 cm. Drie verschillende breedtes: 160 - 240 - 320cm (niet voor Medium). De structuren kunnen makkelijk door twee personen opgetild en verplaatst worden. 

Het gordijn, dat onlosmakelijk deel uitmaakt van het concept, fungeert als visuele en (afhankelijk van de stof) akoestische buffer. Naarmate men de gordijnen meer of minder opent verandert de interactie met de omgeving. Zo kan men kiezen uit een brede waaier gordijnen die zorgvuldig werden geselecteerd voor Buzzispace.  

Aan de structuur kunnen accessoires opgehangen worden zoals: werkbladeren, vergadertafels, legborden, kapstokken, prikborden en beugels voor tv-schermen.

Niemand zal u het concept beter toelichten dan Alain Gilles.

Zijn interview met Archiproducts beluistert u hier (gepubliceerd op 6 nov. 2018 door Archiproducts)

Download de laatste catalogus van Buzzispace

 

Newsletter

In onze newsletters delen we insights en interessante informatie over onze brands. Schrijf in en blijf op de hoogte.

Schrijf in op onze newsletter.