NIEUW bij BuzziSpace: BuzziHug en BuzziShield

BuzziHug: een warme omhelzing

BuzziHug balanceert tussen een semi-afgesloten privacycabine en een individuele sta-werkplek. Het is de ideale plaats voor wie op zoek is naar wat extra concentratie.

En er is meer: door zijn volumineuze gestoffeerde body dempt BuzziHug doeltreffend overmatig lawaai.

Wil u meer info over akoestische problemen en de oplossingen die BuzziSpace daarvoor kan bieden?  Bij Collective maken we u graag wegwijs.

BuzziShield Hook: een knusse ruimteverdeler

Met de BuzziShield Hook zorgt u snel en doeltreffend voor een privé en knus hoekje.

Op een mooie manier bovendien: door de ruime keuze aan stoffen wordt het een mooie eyecatcher in elk kantoor.

En zeg niet zomaar "scheidingswand" tegen de BuzziShield Hook.  Ook bij dit ontwerp ging heel veel aandacht naar de akoestische eigenschappen.  Waar plexi scheidingswanden het geluid alleen maar extra in de ruimte terugkaatsen, zorgt deze BuzziSpace wand ervoor dat storende geluidsgolven gedempt worden.

BuzziShield Desk: privé werkplekken

Nood aan wat visuele privacy?  Dat kan met de BuzziShield Desk.

Door de vele stofkeuzes maakt u er een speels designelement van, dat er bovendien voor zorgt dat een deel van het lawaai in de ruimte geabsorbeerd wordt.  

Want, zoals altijd bij BuzziSpace, werd er bij de productontwikkeling niet alleen naar de looks gekeken, maar ook naar de akoestische eigenschappen.

BuzziShield Free: een gezellige kantoorafscheiding

BuzziShield Free is anders meer dan een gewone scheidingswand.   Hier geen kille sfeer zoals bij zijn plexi tegenhangers.

Dankzij de volumineuze gestoffeerde body absorbeert de BuzziShield Free effectief geluid en voegt hij tegelijkertijd een decoratief element toe aan elke werkruimte.

Newsletter

In onze newsletters delen we insights en interessante informatie over onze brands. Schrijf in en blijf op de hoogte.

Schrijf in op onze newsletter.